Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

it's..Locomondo!

Δεν δηλωνω φαν του ειδους τους, της reggae δηλαδη. Περα απο τον Bob Marley δεν εχω αλλα ακουσματα απο αυτον τον χωρο. Πηγα ομως με ιδιαιτερη χαρα να δω τους Locomondo σε μια μικρη περιοχη της Καστοριας οπου δεχθηκαν να δωσουν συναυλια και μαλιστα με ελευθερη εισοδο.
Και εκει που νομιζεις οτι ολα σου εκατσαν καλα, και οτι προκειται να δεις Locomondo και μαλιστα τζαμπα, ριχνει μια γ^$^@&% βροχη και τα χαλαει ολα.Εξαιτιας λοιπον ενος ψιλοβροχου που εριξε το απογευμα, η συναυλια αντι να αρχισει στις 9 οπως μας ειχαν πει ξεκινησε με ουτε λιγο, ουτε πολυ, 2μιση ωρες καθυστερηση.
Καποιο προβλημα με τα μηχανηματα απο οτι μας ειπαν.Δεν ριχνω ευθυνες σε κανεναν και ουτε προσπαθω να αμαυρωσω την εκδηλωση.Ειλικρινα ομως, και εκ μερους ολου του κοινου: ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο Κ&%$!@ ΜΑΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΟΡΘΙΟΙ!

Παρολα αυτα, τα παιδια που επαιξαν μας αποζημιωσαν και με το παραπανω.Απιστευτη ενεργεια πανω στην σκηνη, τρελο πανηγυρι, πολυ φιλικοι με το κοινο, ευχαριστοι και πανω απ'ολα αψογοι σε αυτο που παρουσιασαν.Επαιξαν για πολυ ωρα (φυγαμε περιπου στις 2), επαιξαν επιλογες και ξαναβγηκαν για ακομη ενα κομματι μετα το τελος αφου το ζητουσε τοσο επιμονα ο κοσμος.
Καλο και το κοινο, με εξαιρεση 5 τοπικους "μωρούς", οι οποιοι εφαγαν αρκετο βρισιμο και φυσικα οχι αδικα.Δεν θελω να πω τι εγινε, δεν ηταν καν σημαντικο αληθεια.
Με ενοχλει ομως οταν 5 βλακες αφηνουν ασχημες εντυπωσεις για ολην την συναυλια και κυριως στο συγκροτημα.



Ειλικρινα θα ηθελα πολυ να τους ξαναδω και ελπιζω να ξαναπερασουν καμια βολτα απο δω στα ορεινα. Αν εχουν καμια συναυλια κοντα σας, μην διανοηθειτε και δεν πατε!
Σιγουρα στο τοπ10 απο οτι εχω δει live.
Μπραβο σας ρε παιδια..

Αξιολογηση συναυλιας: 9/10 (εξαιτιας της καθυστερησης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου