Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Big ..Nothing!


Προκειται για μια μαυρη κωμωδια με σεναριο που ξεκινα αρκετα ελπιδοφορα, καθως ξεφευγει απο τα τετριμμενα και φαινεται να εχει καλες προοπτικες.
Δυστυχως ομως απο νωρις, στη μιση ωρα δηλαδη, καταλαβαινεις οτι εχεις σπαταλησει τον χρονο σου.Για οσους ξερουν λιγακι απο ταινιες, η συγκεκριμενη κανει ΜΠΑΜ οτι ειναι βρεττανικη αν και βρεττανικη προφορα δεν υπαρχει.

Οι κεντρικοι ηρωες ειναι ενας κουτοπονηρος μικροεγκληματιας, ενα καημενο ανθρωπακι της διπλανης πορτας(το οποιο ενσαρκωνει ο Ρος απο τα Φιλαρακια) και μια κλασσικη πανεξυπνη ξανθια.
Οι τρεις τους προσπαθουν να εκβιασουν εναν αρχιερεα που εχει ενα φετιχ για απαγορευμενες ιστοσελιδες και dvds με σκοπο να του αποσπασουν αρχικα 100,000 $ τα οποια γινονται 200,000$ και εν τελει 2,000,0000$.(με τον ιδιο ρυθμο αυξανονται ομως και τα νευρα του θεατη)

Στην προσπαθεια αυτη σκοτωνουν κατα λαθος ορισμενους ανθρωπους που ετυχε να βρισκονται στο λαθος μερος την λαθος ωρα.Αυτο υποτιθεται πως ειναι το αστειο μερος της ταινιας...
Χα..
Χα..
ευθυμησαμε παλι!

Το ενα πτωμα γινεται δυο, επειτα τρια και μεχρι να τελειωσει εχεις βαρεθει να μετρας πτωματα σε βαλιτσες, σε αυτοκινητα, σε βοθρους και αλλου.Εκτος απο την πτωμαίλα που βαρεθηκα να τη βλεπω, δεν υπαρχουν αστειες σκηνες, δεν υπαρχουν ανατροπες και γενικα η ταινια ειναι αυτο ακριβως που λεει και ο τιτλος της, Big Nothing ή ελληνιστι: Πολυ Κακο για το Τιποτα..

Πραγματι πολυ κακο για το τιποτα και αν εχετε καλυτερα πραγματα να κανετε απλα αποφυγετε την.Προφανως εγω οχι μονο δεν ειχα κατι καλυτερο να κανω, αλλα εκατσα μεχρι και να της γραψω και review.
Η μετριοτητα σε ολο της το μεγαλειο.


Αξιολογηση: 3.5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου